Forever F.I.T

Forever F.I.T

lørdag den 30. marts 2013

Lækker Lørdags middag

Sikke en lækker middag..
Sprød Cajun-kylling fra New Orleans med Guacamolesalat.. Til 4 personer..
Opskriften er fra bogen..Nem mad uden kulhydrater..

Cajun-krydderier:

4 tsk salt
4 tsk hvid peber
4 tsk tørret fennikelpulver
2 tsk sort peber
2 tsk tørret sennepspulver ( Colemans')
2 tsk løgpulver
2 tsk hvidløgspulver
2 tsk paprika
2 tsk chilipulver
1 tsk cayennepeber
1tsk karry

Kryderierne landes godt og komme i en bøtte..


Kylling (vi brugte kyllinge fileter der blev skåret ud i passende stykker)
1 dl sesamfrø blendet til groft mel..
1 dl sojamel
1 æg
Neutral olie til friturestegning (f.esk. Soja-olie)

Kyllingestykkerne paneres ..
Kyllingestykkerne vendes i Cajun-kryderiet..
Derefter dyppes de i det sammenpisket æg og til sidst i soja-melet..

Steger i dyb pande eller gryde,med rigeligt olie..
Lægge så i en bradepande og kommes i ovne på 200g. I ca 7-8 min for  at blive ordtenligt gennemset..


Guacamolesalat:

100g salat (iceberg eller det du kan lide) skåret i 2x2 cm tern
1 avocado skåret i 1x1 cm tern
1 lille skalotteløg, finthakket
1 mellemstor hakket tomat
1 finthakket Jalapenos-chili ( kan undlades)
3 spsk friskhakket koriander (undlod vi)
1 spsk friskpresset limesaft
1 spsk olivenolie
Salt og peber..

Kom alle ingridienserne, en skål og land det forsigtigt..




Ingen kommentarer:

Send en kommentar