Forever F.I.T

Forever F.I.T

lørdag den 6. april 2013

Burgerboller... Fra Michellekristensen.dk


Boom boller – low carb og glutenfri


Her kommer opskriften på Boom boller  (boom fordi man føler lidt der sprænger en mæthedsbombe, når de rammer mavesækken. Ja de mætter godt).
Antal: 8 boller
Ingredienser:
4 æger æggehvider eller æggehvide fra 6 æg
1 bøtte philidelphia
1 stor fintrevet gulerod (presset for væske når den er revet på den fine side på rivejernet)
1 dl fin kokosmel (jeg kører det på min kaffekværn, så det bliver helt fint)
Æble: 4 dl mandelmel (jeg laver det selv ved at køre mandler helt fint i foodprocessor) / pære: 2 dl fuldkornsrismel
1/2 dl HUSK skaller
1/4 tsk havsalt
1 tsk bagepulver
Sådan gør du:
Pisk alle ingredienserne sammen og form dem til 8 boller og drys evt med græskarkerner.  Bag dem ved 175 grader varmluft i 20-25 min
Spis dem enten til morgenmad med peanutbutter på eller med en god skive ost på, 1 blødkogt ægog lidt grøntsager til. Eller brug dem til frokost, hvor du putter røget laks, makrel i tomat eller andet protein på og spis gnavegrønt sammen med.
Godt nytår til all

Ingen kommentarer:

Send en kommentar