Forever F.I.T

Forever F.I.T

mandag den 17. februar 2014

Pølsehorn.. Fra. Frksveske.blogspot.dk

LCHF pølsehorn med blomkål
(6 store stk.)

6 Hanegal grillpølser
450 g blomkålsris*
3 æg
75 g revet parmesan
75 g sesam-mel fra Funktionel Mad
40 g hørfrø
35 g sesamfrø
1½ tsk fiberHUSK
½-1 tsk salt

*erstat evt. med broccoliris eller anden kål - jeg brugte ca. 1/3 broccoli og 2/3 blomkål i min portion.

fremgangsmåde:
1) Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
2) Blend hørfrøene til groft mel i minihakkeren.
3) Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål og lad den hvile kort.
4) Del 'dejen' i seks klatter - læg evt. på hvert sit stykke mellemlægspapir.
5) Mas klatterne flade med våde hænder.
6) Læg en pølse på hver klat og fold omkring vha. mellemlægspapiret og fugtige hænder.
7) Læg pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir.
8) Drys hornene med sesamfrø før bagning.
9) Bag pølsehornene ved 175 grader i 25-30 min.


Fra www.frksveske.blogspot.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar