tirsdag den 22. juli 2014

Lækker morgenmad/formidags guf

Der er nu ikke noget så godt som LCHF vafler..
De smager ganske enkelt skønt, mums og hvad man nu eller kan, finde på at sige, når noget Smager godt..
Bare den bedste morgenmad..Jeg har opskriften fra LCHF Brød og Kager af Jane Faerber..
Dog har jeg lavet lidt om på, opskriften, istedet for , birkes brugte, jeg sesam, og jeg havde, ingen vaniliepulver ,så det kom selvfølig ikke i  :)
Som  topping lavede jeg skum. At flødeskum, blandet med skyr/blåbær , og  så nogle blåbær på toppen, simpelthend en, vidunderlig, morgenmad..jeg fik 10 stk. Pandekager af denne portion.. Jeg må sige at livet på LCHF ER EN DRØM.. Mit humør er blevet meget bedre, og jeg er næsten aldrig sulten, hvis jeg er der, så har jeg ganske simpelt ikke fået fedt nok, lyder , inderligt i manges ører, men det er ganske sandt..hvis du er i
Tvivl, så skulle du lade det komme and på en prøve. Du fortryder ikke, tro mig..
Jeg ved ikke om vægten har rykket, sig, men det her mit humør,bare det er en stor gevinst, vægte, er ikke , alfa omega i dette tilfældene, da jeg døjer med en,dårlig ryg, og i perioder, kan jeg ikke træne som, jeg gerne vil, jeg træner når alt, går godt omk.4-5 gange om ugen  men lige nu er det nok, ikke mere end 3 gange om ugen,  da jeg ligger, i flytterod og nogen dage lufter "lidt for meget" men op giver jeg ikke.. I STILL GOING TO BEEEEE STRONG..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar