søndag den 8. juni 2014

Træning.. Så prøves der igen..

Så er det vidst tid, til at prøve at komme igang igen..
Efter ca. 6 uger hvor ryggen har drillet, og jeg sådan set ikke har kunnet træne, uden bagefter at have smerter, må indrømme at man går og bliver rastløs, og måske også lidt doven..
Imorgen startes der så, stille og roligt op igen, med en lille løbetur på ca. 4 km.. Tror det bliver 6 min løb 1.30 Mins. Gang for bare at komme igang..

Håber så at kunne putte lidt på igennem de næste par uger..
Måske der vil komme en Challenge i næste mdr.. Det vil der blive skrevet, mere om når tid nærmer sig, hvis der er nogen det vil være med så, skriv lige en kommentar..
Kunne være rigtig sjovt hvis vi var nogle stykker, der kunne opildne hinanden..
Trænings program og processen i sig selv vil komme på senere..

De næste 2-3 uger regner jeg med at løbe hver anden dag.. Max 4 km og derefter vil træningen stille og roligt blive længere og hurtigere..
En gammel max regel for øgning at træningen er 10 %pr. Uge..på den måde vil du udgå, overbelastnings skader, nogen vil måske syntes at det lyder af lidt, men jeg taler af erfaring og mange års træning til marathon og 10 km..
Hvis du har spørgsmål, kan det være jeg kan svare på dem..
Håber det vil vække interesse hos nogen af jer..


Madplan for 9-15/7


Aftens mad..

Mandag.. Tøm køleskab

Tirsdag.. Båndpasta med peberfrugtsauce og chiozo pølse (fra hjemmehosxenia)

Onsdag..  Chicken parmesan ( fra hjemmehosxenia)

Torsdag..  Chilimarineret laks med bønner. ( fra hjemmehosxenia)

Fredag..    Mexicanske pandekager (gule pandekager fra madbanditten)

Lørdag..     Grill party..her. (Jeg laver broccolisalat)

Søndag.. Evt rast fra grillparty..

Hjem flytnings fasen i skarpt trav.. 14 dage og vi er hjemme igen..

Som skrevet i mit sidste indlæg, så er vi godt igang med, at pakke og igang med de sidste 14. Dage af vores tid i Belgien..
Når jeg tænker tilbage så er de 5 år som vi har været, ude fløjet afsted, kan stadigvæk, se Christopher stå i garagen og vinke, da vi kørte mod vores formodet 4 års eventyr i UK.
Vores dejlige hus i Hillingdon.

Dette eventyr blev, et meget kort, med dejligt bekendtskab, et bekendtskab, med dejlige naboer, som vi stadigvæk her kontakt med.. Hvis jeg selv havde skulle bestemme, så var vi blevet i Uk og vendt hjem efter de normale 4 år.
Vi har haft 4 godt år her i Belgien, men det er bestemt, ikke det samme som Uk (London).
Menneskerne hernede er slet ikke lige så imødekommende som i Uk.
Hvis man ikke lige kan fransk så er det ikke lige nemt, jeg prøvede at lære fransk, men forklarede at jeg skulle brug hverdagsliv fransk og ikke skole fransk, det mente damen ikke var en god ide og så,bestemte jeg mig for at slutte dette kursus.. Hvad skal jeg dog bruge skriftlig fransk til, jeg skulle bruger mit franske til at gå i byen og evt. Snakke med naboerne.. Altså hverdagsliv fransk..

Hygge i Ohain

Sidder lige nu og kan ikke rigtig forstå at jeg skal hjem til,mit hus i Dk, jeg skal hjem til en ganske almindelig hverdag,  og det bliver da noget ganske andet,  hernede har jeg kunne gøre hvad jeg ville, træne tabe en tur i byen, hygge mig med, en dejlig veninde, der desværre to hjem for to år siden, men nu komme vi så, og så håber jeg på At tage kontakten op til  3 dejlige kvindemensker..  Dem har jeg haft kontakt med on off i årene..