tirsdag den 10. juni 2014

Jubiii igang igen..

Så er der kommet gang i træningen igen, og sikke en dejlig følelse, det blev til 4,5 km løb og lidt styrketræneng..
Jeg går stille og rolig til værks, så næste træningspass bliver torsdag..
Hvor jeg igen, vil rulle en tur på ca 4km + alt efter hvad kroppen siger, lyt altid til signalere fra din krop, det kan meget godt, være at dit hoved siger 6 km men kroppen siger, hør lige engang jeg er ikke,helt med, så er det altså bedre at hører efter signalet og løbe lidt kortere, i det lange løb, får du mere ud af det, og undgår forhåbentligt overbelastnings skalder..
Man kan også sige at tålmodighed er en dyd..

Hvad vil jeg så bruge mine løbeturer til i det lange løb,  ser frem til at humøret kommer, på rette køl og at der automatisk vil forsvinde et par kg, elle flere..
Indtil videre har jeg som, så ikke nogen vilde planer, måske en 5 km i den kommende tid, men det bliver først i efteråret, da jeg, stadigvæk forlanger en del af mig selv..

Som kan ses på bloggen, så spiser efter LCHF prensippet, det er rigtig god mad..
Og hvis man kan kalde, mad humør, så, tror jeg det er det rigtige ord, for denne måde at spise på.
I de sidste uger, har jeg ikke rigtig overholdt, kostplanen, det kunne ses ret hurtigt, da væske og sukker kan mærkes med det samme, når jeg skriver at, sukkeret  kan mærkes, så kan jeg sige fra mig, selv at jeg har, haft en del mere hovedpine, gennem de sidste uger, og "underlig" nok viste hovedpinen, sig ret kort tid efter, det mere sukker indtag.. Der med ikke sagt at jeg, har levet på en sukker rus, men bare at, indtaget var mere end godt..
Så nu skal jeg igen, nedsætte indtaget af kulhydrater og andre sukkerarter..
Det er ikke kun sukkeret, der har givet, sig til kende, der røg også en del brød, ned godt nok ikke Hvidt brød , men brød, det havde jeg ikke spist i omk.12 uger, så min mave gik helt istå, og jeg blev utrolig træt, man kan jo sige at det på en måde, var ganske godt at finde ud af, så ved jeg jo at sukkeret og nørder ikke just er mine bedste venner, og der er rigtig mange gode erstatningen at finde.
Nogen af disse, erstatningen vil komme på,bloggen.
Jeg vil vise, nogen af de brød erstatningen som jeg, spiser samt nogle sunde barer..
Alt dette vil komme under etiketten, LCHF
Kig forbi hvis du er blevet mere nysgerrig.
Min træning vil også blive langt på..
Du er velkommen men til at spørge, måske jeg har et svar..

Sunde broccoli boller..