søndag den 20. juli 2014

Så tror jeg at ..kroppen er klar til at træningen igen kan komme i faste rammer..

Begynder imorgen igen med et træningsprogram..
Træningsprogram..

Og så,kommer,kosten med samtidig,lidt mere i faste rammer,må jo indrømme, at nogen aftener, er der blevet sprunget, over hvor gæret var lavest, men stadigvæk, ikke helt hend i været, som regel har, morgenmad og frokost, kørt efter planen, men når jeg så har været træt så. Er det blevet til lidt nemme løsninger, ikke fastfood men, bare hurtig kylling og som regel bønner..edemame ell ganske almindelige grønne bønner..smager nu ganske godt..men måske lidt kedeligt, når det er 4 dag i rap.. Men sådan er livet jo nogen gange..

Søndag morgen...

Søndag morgen vågner omk. 6.45 og der er stegende hedt i soveværelset, prøver på at, sove igen, vender og drejer mig, bliver til sidst enig, med mig selv om at, stå op og gå, en morgentur, med hundene, inden det er alt for varmt.. Kun 20g kl 07.30.. Ikke værst..


Nubber så,lige, dagens morgenmad, en æggelatte, som jeg er blevet rigtig glad for..


Medens jeg skriver kan jeg, lytte til humlebiens, summe over fra, krydderurter. Det er ganske afslappende og lyden af den danske sommet..
Lige om list, skal datteren vækkes, og så går turen til Saksild strand...hvor en vandtur og den første i år, står øverst på to doo liste, tror jeg nubber, liggestolen med og så lige strikketøjet, man skulle jo nødigt spilde tiden