søndag den 27. juli 2014

Så der igen gået alt for langtid siden sidst...

Så har der igen, været stille..der sker så,mange ting,og vejret, har ikke just været, til indendørs sysler, tak for det.. Vi har, jo haft , en fantastisk sommer, dejlige lange perioder, med sol og varme..
Stranden ( Saksil strand) har også været, besøgt nogle gange..
Lige nu, tager solen sig en pause, og der er nu meget rart.. Og temperaturen er også, dalet lidt..nu er det, ved at være behageligt.men så er der så lige at, ryggen vælger at, stå,af igen..for jeg ved ikke hvilken gang i,år..
Må indrømme at, jeg er ved at være, godt og grundig,træt at det.. Og en lille smugle bekymret, over at den driller så, meget og jeg snart skal, begynde at arbejde..
Men det er dr, desvære ikke rigtig noget at gøre ved, jeg må,jo, lade det komme an på en prøve..og så må,vi se havd der sker..

I dag, tog vi, ind på et Loppemarked, må indrømme, jeg havde set sku ikke godt, måtte flere gange sætte mig ned eller prøve på,at gøre det..
Hold da op,der var rigtig mange ting.. Nogle gammel l.. Selvfølig men også, noget man sagtens kunne bruge..jeg fandt disse ting..
Bøgerne syntes jeg selv, var et fund 20 kr stk..


Og så fandt jeg, en lysestager, magen til en som jeg har fået at min mor, som hun så har fået at sin mormor og morfar, men den ene forsvandt på mystisk hvis...
Underligt at jeg så finder en og kun en...det sjove er at,jeg kan huske den fra min, barndom og jeg har altid kunnet lide dem..nu står de hos mig,begge to..


Den nye

Og så sammen