søndag den 3. januar 2016

Lidt sunde shots

så skulle jeg også lige prøve at laver Ingefær shots.

                                                         
                                                         
Mine ingridienserne 


Fra Valdermarsro.dk


Opskrift:
 3dl.   Vand
50g    Ingefær
3 stk  Citroner
1 spk tørret timian eller frisk stilk
Honning.

Skrald ingefæren og skær den i skiver og kog den i 20 min. Tá den så af varmen og put camilletheen i sammen med timian ( kan undlades) samt put honningen i, og lad trække til shotten har stuetemperatur,hæld shotten på flaske og drik, 2cl to gange om dagen..


Opskriften er fra Valdemarsro.dk

Det er så koldt derude..

wohh det er gået hend og blevet vinter, i Dk..

Nu er juleferien ved at, være forbid, hvor blev de 3.uger dog af.
har haft en hyggelig jul og et stille og roligt nytår, med to hunde der er bange for fyrværkeri så, bliver aftenen til hjemmelig hygge uden krudt, men det gør nu heller ikke noget.

imorgen starter, arbejder, så igen,og et nyt, år med Nye udforedrtinger, ny oplevelser,og forehåbentlig en masse dejligt samvær med familie og venner..

Lige nu kunne jeg godt bruge noget varme,sol og sommer,  når man sidder her i kulden og kigger ud føles det som om der er evigheder til at vi atter kan komme ud og nyde foråret.

Tror sørme jeg er et varmblods menneske, hader kulde og regn, lidt sne må der gerne komme, men varmen er nu mit element.
Men ser nu fem til et godt 2016. med massere af ny udfordringer som forhåbentlig bliver nogle dejlige udfrodringer, med bonus til følge.