Forever F.I.T

Forever F.I.T

tirsdag den 23. februar 2016

svære 14 dage.

Må jo indrømme at de sidste 14 dage har været op af bakke, og grunden er lidt svære at finde, men en kombi af ingen arbejde for tiden og kostomlægning der jo ikke altid kører på skinner.
F.I.T pakkerne er jeg ,ganske godt tilfreds med, og man få resultat og belønning.
jeg har også fået resultat og har da ikke holdt mig 100 % til pakkeernes opskrifter, jeg mener a hvis man skal leve så straight i 69 dage så går luften af ballonen inden.
Dermed ikke sagt at man skal spise uhemmet, men at man godt kan tillade sig at hygge og have et restaurant besøg en gang eller to i de uger det tager.
De sidste 14 dage har jeg bare ikke, kunnet tage mig sammen,  træningen har hængt mig lang ud af halsen, og alt har bare virket ouverskugeligt, men sådanne uger får vi jo alle.
Som jeg har sagt før er det jo ikke kun 69 dage, man skal leve efter F.I.T prencippet men gerne meget længe, dermed ikke sagt at man skal leve af passen og dens indhold men af ideen og livet på en sunderer kost, man skal  være opmærksom på hvad man putter I munden og på hvor vigtig træning er for os I hverdagen.


jeg er helt sikker på at jeg har fået en øjen åbner ud af dette forløb, der er Nye produkter som helt sikkert er kommet mere ind I mit liv fek.s Mandelmælk og kokosmælk og disse to produkter vil helt sikkert være I mit køkken altid nu.
jeg har jo altid vidst at grøntsager skulle der til og det har altid være en næsten fast bestanddel af vores kost, jeg er nået så langt at mine pizzaer laves på blomkål og resten af familine laves traditionelt,hvis der spises fritter I huset, er mine af gulerødder og selleri, kan kun sige det samger rigtig godt, så der jo også lige det med brød, før I tiden var jeg et brød monster elskede brød, men min mave havde det ikke så godt, med det hvide mel, blev oppustet og ugidelig, nu laves der stenalderbrød eller brød bassret på mandelmel.

En hel anden ting der er komme på dagens uondværlige er Forever Gel jeg drikkerca.1,2 dl pr dag, de dag hvor jeg træner blandes det op med Argi + og vand, de andre dage blandes det kun med vand,jeg kan kun sige, at min mave har fået det meget bedre, før hend var den træ og der er der jo mange der døjer med, nu fungere min mave uden problemer ,mit humør er Ganske enkelt blevet bedre, nu kan jeg ikke undværer min drik.