Forever F.I.T

Forever F.I.T

fredag den 29. juli 2016

langtid til December. Men aligevel et par ord om November/December

Det handler jo om planlægning, så der for vil jeg allerede fortælle lidt om hvad jeg har tænkt mig at gøre lave af finurlig ting i slutningen af November og i December..
Så som advents hygge. Jule hygge altså hygge i juletiden..


Nogen vil sige hun er velnok, tideligt ude og ja det er jeg, men det handler jo også om at få fat i jer derude, jeg har tænkt lidt over hvad og hvordan jeg skal gøre dette, og er nået frem til at lave nogle aftener hvor jeg viser nogle gave ideer  og viser gavepakkerne som i kan købe.

man kan selvfølig også selv ønske produkterne som jeg så kan leverer indpakket med lidt tilbehør..

Du kan selvfølig også bastille gavepakker, når du strår og skal bruge en gave..
hvis du vil være med til sedan et arrangement eller du vil holde en aften så kontakt mig på mobil 61603523..

Fortsat God sen sommer

Tid til nye Wellness aftener og produkt aftener.

Så er sommerferien ved at være ovre for de fleste af os, og så begynder, jeg at lave Wellness aftener og Produkt aftener igen.

wellness aften.
Jeg har en dato for den første Wellness aften som jeg holder hos mig (Gammel skolevej 63 Skanderborg) det bliver Onsdag D. 24 August kl.19.00 sådan en Wellness aften tager som regl ca. 2 Timer hvor i bliver nurset om, der vil være skulder nakke massage - fod behandling - eller hånd behandling  man vælger selv,med produkter fra Forever Living Products.
Jeg fortæller så lidt om de produkter som anvendes.
Produkt aften.
Her fremvises produkter fra Forever Living products,dervil være smagsprøver/ prøver af nogen af produkterne, og jeg vil fortælle kort om de produkter som i ønsker mere info om.
Snakken går livligt og vi har nogle sjove / hyggelige timer sammen.
Jeg kærer gerne ud og laver en Veninde aften hos jer, i kan så selv bestemme om det skal være Wellnws eller produkt afgen i vil holde.

Hvis i skulle have lyst til at deltage eller holde sådan en aften så kontakt mig på mobil 61603523..

Hvisi gerne vil være med d. 24 August så er der stadigvæk nogle ledige pladser og det er så en wellness aften fra kl.19.00

Hvis i holder en veninder aften medfølger en lille erkendighed 😊😆