mandag den 8. august 2016

mind tro følge svende kan bruges til mange skavanker.Så bruges mine tro følge svende igen, denne gang til min fod, jeg har overbelastet, hulfodssenen og det driller en del, har smerter når jeg går langt og løber, og det er jo lidt af et problem, når man, løber og spiller golf, jeg burger disse to når jeg har trænet samt lige før løbe turen eller golf runden,og nogen gange lige før jeg skal i seng.

Derud over laver jeg mange stræk øvelser for at få udstrukket senen, det gør jeg mange gange i løbet af dagen, håber snart på bedring, da jeg meget gerne vil løbe lidt længere og flere gangi i løbet af ugen, lige nu har jeg holdt pause i ca. 1,5 mdr. så det handler om at gå, stille og roligt igang igen.
 Har fået at vide at det også kunne stamme fra mine akildessener, så udstrækning skal, der til og det er ikke just min stærke side,og har aldrig været det.


                        
 

Dem er jeg blevet glade for

De her to,produkter,må,jeg,bare,lige,rose. Før  brugte jeg,rensecrem og aldrig sæbe, nu bruger jeg kun,denne Hand og face og Scruben. Før brugte jeg aldrig en scrub til,ansigter,men den bruges,2-3 gange om ugen sammen med Hand og face sæben.
Min ansigtshud er dejlig blød og frisk og normalt følte jeg mig altid stram i ansigtet når jeg,havde,prøvet,sæber og ansigts scrub.
Men nu trives jeg bare med disse to,super,produkter..