Forever F.I.T

Forever F.I.T

onsdag den 10. maj 2017

Dag 2 på C9Jaa må altså indrømme af dag 2 på C9 var lidt af em hård en, men jeg kom mu alligevel godt nok igennem den.
Hænd på eftermiddagen kunne jeg godt mærke at jeg var ved at ved at være lid sulten og træt, jeg tog så lidt fra den fri liste lidt agurk og nogen cherry tomater, og det spiste jeg så lidt af igen senere på aftenen.
I skal huske at spise fra den fri liste når i føler sulten som skrevet på dag 1 så skal i spise fra listen med måde, men det finder man jo selv ud af.
En anden vigtig ting på C9 er at du husker at drikke den anbefalede mængde vand, jeg drikker måske lidt mere end det de skriver men der gør ikke noget hellere mere end mindre.

I går (dag2) kunne jeg mærke at jeg ikke havde drukket nok fik lidt hovedpine men det kunne også have noget at gøre at man ikke får så meget af spise.
Men mange gange er det pga. for lidt væske så husk at drik rigeligt og spis fra den fri liste.

Nu glæder jeg mig så til dag 3 hvor man får mere at spise., men stadigvæk ikke voldsomt meget men det man spiser er rigtig godt og i passende mængder.

Denne rejse som jeg kalder det skulle meget gerne fortsætte med F15 Beginner. Boksen hvor man fortsætter det sunde liv med træning og kost her kan du også bruge appen som hentes i app stor
dette lille hjælpe middel er simpelthen så god en følgesvend der er opskrifter og du kan skrive hvad du drikker ind samt du skriver dine personlige mål (alder-vægt-talje mål-bryst-arm )

Hvis du skulle have fået lyst til at hører mere om Boksene så kontakt mig og vi kan få en snak.
Du kan kontakte mig på Facebook Forever Living Products Vrold/Skanderborg eller på Facebook
Forever F.I.T C9-F15-Vital5 du kan også ringe til mig på 61603523
Du kan købe boksene på-

Myaloevera.dk/Gosvig
 Ingen kommentarer:

Send en kommentar