Forever F.I.T

Forever F.I.T

søndag den 14. maj 2017

Dag 6 på C9 fantastiskJamen man kan jo næsten ikke blive ved med at sige at det går den rigtige vej i ganske godt tempo
Midt på dage kan jeg godt gå lidt død med der er der ikke noget at sige til det er jo heller ikke ret meget der bliver puttet indenbords
Igen så bruger jeg den fri liste men må indrømme at der har sneget sig lidt mandler ned da jeg manglede noget at tygge på.

Men morgenmad og frokost består stadigvæk af Shakes men er begyndt at komme min fiber i shaken da den bliver vildt fyldig af det.
jeg laver mine shakes med Soja vanilje mælk eller kokosmælk og nogen gange vand alt efter hvad jeg lige vil have jeg bruger som skrevet før forskellige bær eller trope blandinger de smager vildt godt.

Aftens maden på dag 6 bestod af salat med lidt feta en hakkebør 130g samt blanding af kartofler /gulerod og søde kartoffel lavede et lille fad og der var rigeligt til to ud af en lille sødekartoffel og to håndfulde af gulerod og alm kartoffel.(lidt chili mayo)

derud over rigelig.med vand og må indrømme jeg drikker også kaffe den kan jeg ikke undværer derfor drikke lidt mere vand end det der står da kaffe jo er vand drivende

Jeg er stadigvæk super imponeret og mål rettet og glæder mig til at begynde på F15 Beginner
du kan også følge med på F15 Beginner hvis du vil når vi når dertil.

Nu mangler jeg 2 dage på C9 er vildt spændt på resultatet men kan mærke på min krop at den er ved at være der hvor jeg kan mærke mig selv og ved at nu er der gang i processen og at nu vil og kan jeg nå målet.
Målet på denne rejse er at få et bedre selvværd og komme til at holde af sig selv og kunne lide det billede jeg ser i spejlet og ved i hvad jeg er godt på vej og jeg ved at jeg når mit mål.

Det bliver spændend at prøve at følge trænings programmet i F15 Beginner jeg er jo gammel løber og var vand til at træne efter træningsprogram og det foregik slavisk håber jeg er blevet bedre til at lytte til kroppen så jeg ender ude i skader samt for hurtig opstart.
Jeg vil gerne det hele men må også lige tænke på at jeg ikke har trænet fadt i mange mdr. samt alderen ikke just er super ung (53) men alderen skal ikke være nogen hindring og det bliver den heller ikke.

Facebook:

Forever Living Products Vrold/Skanderborg
Forever F.I.T C9-F15-Vital15

Myaloevera.dk/gosvigIngen kommentarer:

Send en kommentar