Forever F.I.T

Forever F.I.T

torsdag den 3. august 2017

Så er ferien over og nu jeg klar til nye udfordringer.Så er ferien over og vi skriver 3.august som er starte på arbejde for rigtig mange.
Nu starter jeg så i et nyt fitness center da jeg var blevet træt af Fitness World da jeg syntes at det var for stort og "koldt" for mig, og min træning var gået helt af fløjten, jeg følte ingen glæde ved at tager derned, og så er der jo kun en ting at gøre og det er at finde noget nyt.  Jeg har bestemt mig for at begynde at træne et nyt sted, jeg havde besluttet mig for at løbe her i sommer og at jeg skulle løbe udendørs, men er kommet til den beslutning/ erfaring at mit bentøj/ muskler ikke kan klarer at løbe ude i naturen ( dette lyder nok for mange, meget underligt, men jeg har problemer med mine lægmuskler/ akilessener får voldsomme smerter når jeg skal løbe op ad bakke næsten lige som kramper ) hvilket for mig er rigtig trals.
Jeg hat så besluttet mig for at så må mine truer blive på, løbebåndet og det er jo bedre end ingen løbeturer.
Jeg er gået med på en udfordring den vil jeg så fortælle om når vi får begyndt.
Dette indebærer ikke kun træning men en general omlægning at aktivitets niveau samt kost. aktivitets niveauet er selvfølig min træning hvor jeg regner med at komme op på ca. 5 trænings pas om ugen foruden golf runter.
Kosten vil også blive en del anderledes, jeg regner med At starte dagen med smoothi og så ellers prøve på at få,så lidt brød samt Hvidt pasta som muligt samt undgå så megen kulhydrater som muligt.
Til at hjælpe mig gennem denne omlægning har jeg valgt at bruge nogen af mine produkter som jeg allerede kender ret godt..
Produkterne er|

Forever Lean
Forever ultra light fås med Vanilie eller Chokolade smag
Forever ARGI+


Den bedste energi drik jeg har brugt


Denne protein pulver bruger jeg hver dag


Min redning ud af sukker helvet.Alle disse produkter kan du købe på

Myaloevera.dk/gosvig

Eller ved at kontakte mig på 61603523

Jeg sender med glæde til hele landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar