onsdag den 11. januar 2017

Sund vil man jo altid være.Så er vi næsten midt I januar og næsten alle har vel siddet og tænkt i år skal det være i år skal jeg være sund og rigtig god ved mig selv.
Sådan sidder jeg også lige nu og har også forberedt mig rigitg godt, ved fra mig selv at jeg skal have skemaer over hvad jeg spiser og hvordan jeg skal træne gammel vane fra dengang jeg løb rigitg meget og alt belv skrevet i en  kalender, man kan jo ikke lave om på en "gammel" cirkus hest.

Før hend købte jeg mange vitamin piller og spiste den så on and of det same med andre helse produkter det er der nok rigtig mange der kan nikke gemkendende til nu er dette også kommet ind i skemaet over kost og træning det er nu en gang nemmere at huske at tage når det står sort på hvidt.

Dette er et commitment til mig selv en på mindelse om at jeg kun lever en gang og at jeg skal tage hånd om mit liv og min sunhed og at det ikke skal komme fra en læge man ved jo godt selv hvis man her sløjet af på den og hvis skoen er begyndt at trykke.

Har i de sidst par år ikke rigtig kunnet finde lysten til at træne syntes faktisk det var rigtig træls og ved faktisk ikke rigtig hvorfor jeg sådan pludeselig fald af på den.

Sad for nogle uger siden og så et program om vores livsstil/sunhed og kom derefter i snak med min mand om vi nu også passer godt nok på os selv( tager livet I egne hænder) og om vi i det hele taget var /er sunde nok vi   kiggede på hinanden og blev så enige om at der vidst skulle ske lidt justeringer dermed ikke sagt at vi er vildt overvægtige slet ikke men at vi skulle til at tænke på vores eget  ve og vel.

Når jeg skriver tager livet i egne hæder mener jeg at det jo er op til en selv at sørge for at passé på sin krop sørge for at få motion nok og spise de rigtige ting dermed ikke sagt at man skal blivre fanatisk men tænke på havd der er godt og nyttigt for kroppen.  ALT MED MåDE

Jeg er jo så heldig af jeg selv er forhandler af Forever Living Products og deraf også indhave af mange af produktern som jeg er blevet rigtig gald for. Produkter som hjælper mig i hverdagen samt under min træning de giver mig og min krop mere energi samt naturlig næring.

herunder kan du se de produtter som jeg burger hverdag.

Fiskeolie piller med citrus samg

Therm der er med til at sætte forbrændingen op

Lean der minsker sukker trangen

 kvinde viatminpille

Energi boost til træningen baseret på bær

Dette er hvad jeg tager lige nu og kan kun sige at lige nu kører det ganske godt hvis du vil vide/hører mere om produkter eller hvordan det går med en bedre livs stil så følg med her på.
min bacis uge vil være træning 3-4 gange om ugen de næste 4 uger og så sættes det op til 4-6 gange om ugen og det vil fortringsvis være spinning samt løb. når vi når april vil golf også komme ind i billed da jeg spiller golf.
H0σber du har lyst til at følge med og hører mere om produkter samt træning.
Ring eller skriv hvis du er intressert i noge af produkterne eller gå ind på
www.myaloevera.dk/gosvig
ring på 61603523