fredag den 13. januar 2017

Sundhed og træning hører det sammen ???


Det håber og tænler jeg. Men det er jo ikke altid det hæger sammen.
Nogen gang går det jo over I extremerne og det er bestemt ikke sundt.
Og hvad for nogen virker Ganske normalt virker på ander som helt ude I torvene.
I mine helt ungen dag fra jeg var ca. 13år dyrkede jeg atletik på højt plan det vil sige konkurance mindst 1 gang om ugen i sommer halvåret kunne det godt bliv til 2 måske flere dag da vi løb baneløb.
Da jeg bliver 18 år er det de længere konkurancer fra 10 km og op til Marathon der blev der løbet og træningen bliver hårer men jeg syntes det var rigitg sjovt.
Det holdte jeg indtil jeg blev mor for første gang I 1990 og kom ganaske godt igang bagefter, nogen bliver stærkere efter en fødsel men jeg matte ligge stille i ca 6 mdr. pga af betændelse i aret så der gik lang tid før jeg var fit igen  men jeg kom mig.

Når jeg sidder og tænker tilbage kommer tanken mangen gange ind på om det nu også var sundt for kroppen med al den træning selvom kroppen nogen gange ikke ville kan godt mærke slidtagen i dag akildesenerne erikke  helt ok de bliver meget hurtig overanstrengte og ømme og det er et minus når man gerne vil løbe små turer.

Træningen i dag er så små turer indtil videre på max 3 km og på løbebånd da det ikke belaster bentøjet så meget derudover spinner jeg også

kan god mærke at jeg skal passé på og at den gamle trænings narkoman hurtigt kommer igen kan ses ved at jeg automatisk tager kalenderen frem og skema sætter træningen når det sker kommer kosten også ind i planen og så kører det næsten som i gamle dage og det er ikke altid sund for sindet

Når jeg træner meget er det nødvendigt med lidt supplement til træningen her burger jeg  selv Forever Ultra (protein pulver ) fås med vanilie og chokolade.
derudover burger jeg Forever Therm der sætter forbrændingen op
og sidst men ikke mindst burger jeg min elsket energi drik Argi+
dette er produkter som jeg burger til træning og lige efter.

Derudover tager jeg tilskud af :

Vitolize women vitaminpille
Forever Arctic sea Fiske olie
Forever Calcium
Forever Lean  der nedsætter sucker trangen

www.myaloevera.dk/gosvig

eller  ved at kontakte mig på facedbook
Forever Living Vrold Skandernorg

næste indlæg vil handle om vores bokse Vital5 C9 og F15