Forever F.I.T

Forever F.I.T

torsdag den 2. februar 2017

Månedens produktMånedens produkt er vores super dejlige MSM Gel som er en dybdegående massage Gel med beroligende og styrtende egenskaber.
Den indeholder blandtandet MSM (metylsulfonylmentan en organisk svovlforbindelser som findes i næsten alle levende organismer) derudover indeholder den.
Ekstrat fra Rosmarin, melbæris og vitaliserede Pilebark.
En klar gel der ikke pletter.
Derudover er den fantastisk sammen med vores Heat Lotion.

Du kan Få en god pris på denne måneders produkt ved at kontakte mig på mobil 61603523.Fantastisk weekend.weekenden er kommet lidt på afstand og indtrykne har fået lov til at sætte sig.

Denne fantastiske weekend startede fredag med at Torben og jeg kørte til Gøtheborg for at skulle være med i Forever Living Products store festlighed schandinavian Gathering.
Men først besøgte vi lige nogle venner som vi ikke har set i næsten 10 år fantastisk gensyn med
Kathy og Lanche håber på at vi kommer til at se mere til dem og at venskabet kan blive større efter en super dejlig fredag aften hos familien Higgens og super lækker morgenmad hygge kører de så os til Scandinavium hvor  Scandinavian Gathering skulle holdes.


 
Jeg må indrømme Forever går all in når de laver sådanne begivenheder, sikke en weekend med underholdning foredrag pinligere og hvad man ellers kunne tænke sig.

Hollywood inspireret middag med levende musik og festklædte mennesker 
Jeg er imponeret og det er Torben også.
Længe siden jeg har haft så fantastisk en weekend.
Og man må sige Forever forstår at værdsætte deres forhandlere .