torsdag den 11. maj 2017

Dag 3 på C9 dagen hvor man kommer mad ind i planen.Dag 3 er næsten festens dag her begynder man at måtte fylde lidt mere i kroppen men dog stadigvæk begrænset.

Dag 3 kommer Shaksne ind i planen og de smager vitterlig godt, man kan varierer dem med frugter og væske. Jeg veksler mellem vand og kokosmælk og bruger frost frugt så som mango-jordbær-hindbær-trope blanding du kan også finde forslag til shaksne i folderen der følge med i C9 boksen.
I løbet af dag 3 skal du have 2 shakes og om aftenen er der flere lækre forslag til aftensmad.
I dag lavede jeg kylling med rodfrugt fritter.(ganske godt)
Husk hvis sulten vitterlig banker på døren så spis fra den fri liste.

I løbet af dagen kunne jeg mærke at kroppen begyndte at komme til live, energien begyndte så småt at komme og hen under aften var jeg faktisk helt vild frisk ligesom om at nu er kroppen klar til at få en bedre forplejning og jeg er også klar til at fortsætte rejsen de sidste 6 dage inden den så fortsætter på F15 Beginner.

Rejsen med F.I.T boksene giver mig mulighed for at sige farvel til sukkeret og mulighed for at sætte mig ind i hvad min krop har behov for og sidst men ikke mindst lysten til at træne igen.
De første 3 dage har energien til at træne ikke været der men når energien kommer så kommer lysten også til at komme i gang igen.

Dag3 var også dagen hvor man skal tage sine mål og vægt igen.
på disse to første dage røg der ca 10cm på hele kroppen og ca 1,5 kg jeg er ganske godt tilfredsDisse bokse kan købes på   Myaloevera.dk/Gosvig
eller på 61603523