fredag den 12. maj 2017

Dag 4 sprængfyldt af energi.
Dag 4 og energi niveauet er helt i top en rigtig dejlig følelse.
dagens kost består af shakes morgen og frokost os aftensmad fra den lille C9 bog
hehe kostplanen får du med når du køber boksen.

Selv om dag 4 var en energi fyldt dag må jeg jo også indrømme at jeg havde en lille nedtur mellem morgen mad og frokost det var så her at jeg benyttede mig af den fri liste og det hjalp og så kunne jeg fortsætte rejsen mod dag 9 og et god resultat.

hen under aftenen kunne jeg igen mærke en lille snært af slut, spiste så lidt cherry tomater og hvis jeg ikke har det bliver det til et lille stykke agurk og så kører den derud af igen.

Motionen er blevet til gå turer med mine to hunde 3 gange om dagen i går aftes blev det til en lidt længere tur og tror at jeg er klar til at kunne begynde at træne på middel styrke fra i morgen.
Så kommer der nogle små løbe turer på programmet, starter ganske let op da jeg har ligget stille de sidst 2 mdr. når jeg skriver stille mener jeg at jeg starter fra 0 jeg starte med at løbe 3min og gå 1,30 min og ikke længerer end max. 20 min. Jeg er gammel løber og kender en del til løbe træning så ved at opstarten er alfa omega. for hurtig start vender tilbage med skader og over anstrengelse.

Det bliver vitterlig en udfordring for mig at skulle tage den stille og rolig og forhaste det, har aldrig været min stærke side at holde tilbage og hører efter kroppen. Dengang var det for mig bedre at løbe mere end træningsprogrammet sage og hurtigere men det er ikke altid den rigtige fremgangs måde snare tvært om.
Måske jeg kan lære det på mine gamle dage vi får se.