onsdag den 17. maj 2017

Hvor bor du i Landet ???Måske sidder du og tænker den boks eller de produkter kunne jeg godt tænke mig a prøve men hun bor jo i Skanderborg og det er rat langt væk så det er et no goo så kan jeg bare lige sige at sådan er det  ikke i min verden vi kan sagtens finde ud af noget med forsendelse eller jeg kan komme med produkterne.
Det er også sådan at jeg tager ud og fremviser produkterne samt fortæller om F.I.T serien og mine erfaringer så det er bare om at kontakte mig og vi finder en løsning der findes ingen umulig løsninger i min verden.
Grib mobile eller skriv en kommentar til mig og jeg svarer så hurtigt det kan lade sig gøre

Du kan kontakte mig på 61603523 eller herpå eller på

Facebook Forever Living Products Vrold/Skanderborg (herpå kan du se et online katalog)
                 Forever F.I.T C9-F15-Vital5

Du kan også følge mig på Instergram Foreverlivingvroldskanderborg. kig forbi
Så sluttede c9 RejsenSå nåede jeg i mål med C9 rejsen og det gav ganske godt 2,9 kg og - 15,5cm på hele kroppen
det kunne godt være blevet meget mere da jeg kun har trænet 2 gange og har brugt kokosmælk samt soya mælk som giver en del flere kcal.pr shake noget jeg først kom i tanke om i går.
så alt i alt er det da ganske godt.

.En anden ting i skal være opmærksom på er at der kan være rigtig megen sukker i de frosne bære i bruger til jeres shakes noget jeg blev ret overrasket over.
For eftertiden vil jeg lige tjekke de frosne bær før de ryger ned i kurven da det jo summer op alt sammen. Eller endnu bedre brug friske frugt så er vi ude over dette problem. Jeg er ved at være træt af at bruge jordbær så når jeg skal købe ind i dag bliver der lige lang nogle bananer ned i kurven har også overvejet at prøve med frisk fersken og mango i hører nærmere om det er et go eller no go.

Som skrevet før prøver jeg lige at kører resten af ugen ud med C9 for at se hvor stor betydning det har at jeg er gået over til vand i stedet for soya mælk/ kokosmælk det er jeg lidt spændt på at se om der er nogen stor forandring.

Mandag starter jeg så på F15Beginner denne rejse vil jeg også fortælle om og der vil være forfølgelse hver uge på hvor megen der ryger af cm + kg lidt af en overvindelse for mig men også en rygstøtte til at fortsætte.