fredag den 6. april 2018

De vigtige ting i livet.
                               En ske om dagen kan gøre en kæmpe forskel.


                           
Omega-3 fedtsyrer er livsnødvendige for os. De bidrager til at mindske inflammation i kroppen, og styrke de vitale funktioner. Da vi ikke har dem naturligt i kroppen, er vi nødt til selv at tilføre dem via kosten.

Omega3-fedtsyren findes bl.a. i fed fisk, men du kan desværre ikke være sikker på at være dækket ind, når du spiser fisk fra det lokale supermarked. De fleste fisk købt i supermarkederne er opdrættet fisk, som er opfodret med kraftfoder, hvilket betyder, at de indeholder meget mindre Omega-3-fedtsyrer end vildtlevende fisk. Derfor er jeg begyndt at købe fisk hos vores fiskebil som er i lokal området 2 gang om ugen. Og desuden supplerer jeg med fiskeolie hvilket mange af os burde gøre.

Hvorfor supplerer jeg så med Olien????
årsagen til at jeg tager olien er at jeg igennem rigtig mange år har lidt af voldsom eksem i hænderne, så voldsom at lægerne på et tidspunkt sagde at hvis det fortsatte sådan så ville jeg blive uarbejdsdygtig sikke en besked. Jeg han næsten købt mig fattig i rigtig mange produkter og jeg bruger i dag to produkter

en rigtig god fed crème og spiser så fiskeolie og ingen tvivl olien har hjulpet og samtidig gør jeg noget rigtig godt for resten af kroppen så det jo en ganske god bonus.
Produktet jeg brug er er Pure Arctic Oil Fra Eqology.
Hvis du vil vide mere kan du kontakte mig på mail cgk1963@hotmail.co.uk eller på 61603523

                                               

Ingen kommentarer:

Send en kommentar